top of page
  • Writer's pictureUredništvo Krijesa

Šuma Striborova

Updated: May 15, 2019


Učenici 4.b razreda imali su za projekt pripovijest Šuma Striborova Ivane Brlić Mažuranić, a sat lektire nas je inspirirao da napravimo pravi mali razredni projekt.



Zadnji tjedan listopada krenuli smo s projektom Šuma Striborova. Za početak smo čitali poznatu pripovijest, a potom smo se okušali u ilustriranju likova, a mogu slobodno reći da smo bili uspješni u tome.

“Kako bismo oživjeli Stribora, provodili smo projekt koji je osmislila naša učiteljica. Tako je Šuma Striborova dobila novi, drugačiji izgled, stvoren samo u našoj mašti. ”


KAKO JE TO IZGLEDALO?


Učiteljica nas je podijelila u ekipe, a svaka ekipa je crtala drugi lik. Moja ekipa crtala je Malika Tintilinića. Druga ekipa crtala je šumu, a treća ekipa bila je zadužena za crtanje majke i sina. Najljepša stvar timskog rada jest uvažavanje drugog mišljenja i ideje te spremnost na kompromise.


Dok smo uživali u crtanju pripovijetke koja nam je postala tako draga, učiteljica je iskoristila tu ugodnu atmosferu i fotografirala nas kako bismo zabilježili prekrasne trenutke kreativnosti. Nastao je čak i video.


Napisala: Manuela Medoš




44 views0 comments
bottom of page