top of page
  • Writer's pictureUredništvo Krijesa

Kako smo proživjeli 2020. godinu


Piše: Lana Lupoglavac, 5.a



Počela je nova godina 2021. i konačno završila 2020. u kojoj nam je svima bilo teško. Nismo se mogli vidjeti s prijateljima, te širom i užom obitelji. U drugom polugodištu prošle školske godine učenici su imali online nastavu. Sami su rješavali zadatke koje su im nastavnici zadali. No, neki ipak nisu mogli ostati kod kuće pa su išli u školu. Za njih je to bilo teško, ali su nekako izdržali. Svi razredi su sa svojim razrednicima/razrednicama razgovarali kako se mogu zaštititi od korone, a drugi su razredi čak i pisali priče o koroni.




S obitelji nam je bilo posebno teško. Nismo ih sve mogli vidjeti jer smo pazili da ih ne zarazimo. Zato smo im čestitali blagdane preko raznih elektroničkih uređaja, odnosno, slali smo im poruke i čuli smo se preko video poziva.


Tada se dogodio i potres. Oštetio je razne gradove, ali i uništio razne domove naših prijatelja i obitelji. Neke su obitelji bile premještene u hotele, kod svojih prijatelja ili rodbine. Naša škola na sreću nije bila oštećena u potresu kao neke druge škole u gradu Zagrebu. Zato je naša škola pomagala i skupljala sredstva koja su pomogla građanima pogođenim potresom. Skupljali smo hranu, odjeću, obuću i igračke.



Uz svo to zlo koje nas je zadesilo u 2020.godini učenici su uspjeli ostati zdravi i veseli i željni druženja i nastave u 2021. godini.

26 views0 comments
bottom of page