top of page
  • Writer's pictureUredništvo Krijesa

Odrani u zemlji čudesa

Piše: Natalija Halužan


U utorak, na fašnik, naši su učenici u školu došli pod maskama jer je vladao najluđi dan u godini. Vesela i bučna maskirana povorka popunila je hodnike i zaplovila u zemlju čudesa.



Dan je to kada dajemo otkaz svim brigama i nedaćama, a postajemo superjunaci na taj dan. Sve je moguće, biti Robin Hood, Elza, Pepeljuga, najdraža životinja, zastrašujuća moćna sila, vrag, anđeo, drakula...

Veselili smo se od jutra do mraka. Učenici su razredne nastave sa svojim učiteljicama imali ples pod maskama u prijepodnevnoj smjeni. 



Učenici osmih razreda pokazali su odlične organizacijske vještine pa su tako organizirali maskenbal u poslijepodnevnom terminu za sve učenike predmetne nastave. Pripremili su glazbu te nagrade za najbolje maske, najbolju grupnu masku, najbolji plesni par te najbolju plesnu skupinu. Naši učenici su se zaista morali potruditi kako bi zaradili nagradu. Hodnikom su šetali vojnici, plesači, farmeri, Slavonac, pin-up djevojke, razna mitološka bića, bebe, itd.

Tko ne bi volio taj dan kada zabava zavlada svakim našim dijelom, kada su smijeh i ples sastavni dio dana. Sigurni smo da će se do sljedećeg fašnika izroditi još bolje i maštovitije ideje.



8 views0 comments
bottom of page