top of page
  • Writer's pictureUredništvo Krijesa

Škola u prirodi u Novom Vinodolskom

Piše: Iris Baljak, 3.a


Učenici 3.a, 3.b, 4.a, 4.b i 4.c išli su u školu u prirodi u Novi Vinodolski. I tako, jednog oblačnog, ali, za nas, lijepog dana, ukrcali smo se u autobus, spremili kofere na sigurno, pozdravili se s roditeljima i s našim učiteljicama uputili se prema Novom Vinodolskom.



Putem sto stali u Senj. Posjetili smo kule Nehaj i doznali mnogo o njoj.

Stigavši u Novi Vinodolski ručali smo, a potom se raspakirali i malo odmorili od puta.

Nakon večere uslijedilo je predstavljanje škola. Učinili smo to pjesmom Believen. Svaka škola je imala svoj jedinstven način predstavljanja. Večer je bila ispunjena glazbom, plesom i međusobnim druženjem što nas je umorilo i bacilo u krevet. Spavali smo kao bebe tu noć.




Sljedećeg jutra, nakon doručka, spakirali smo svoje ruksake i uputili se prema luci. Dan je bio određen za putovanje na otok Krk. Ondje smo posjetili Vrbnik, grad poznat po vinu. Proveli smo krasan dan ondje, a put brodom nazad je bio vrlo opuštajući, uz glazbu.










Vratili smo se u dom i nakon ručka odmarali te smišljali kako će današnja večer izgledati. Večer je bila rezervirana za Supertalent i bili smo jako uzbuđeni zbog toga. Zabavili smo se uz smijeh i mnoštvo točaka raznoraznih talenta: ples, pjesma, pantomima.... zaosta je bilo zabavno.










Sljedećeg dana smo imali radionice o biljkama. Animatorice Karla i Andrea su došle po nas i odveli nas na radionicu koja se zvala Arboretum.

Kasnije toga dana brodom smo razgledavali Klenovice. Ondje je bilo jako lijepo.

Večer je bila ispunjena filmom. Možemo reći da je to bila večer za opuštanje. Konačno!


Sutradan posjetili smo Narodni muzej i galeriju Novi Vinodolski. Večernji sati bili su ispunjeni glazbom, plesom i odličnim raspoloženjem. A saznali smo i tko je pobjednik Supertalenta.

Imali smo toliko snage i da napravimo pidžama party s dečkima.


U vedrom tonu i veselom raspoloženju nastavili smo put svojim kućama, oduševljeni novim spoznajama i zajedničkim druženjima. Bilo je to novo, pozitivno i ugodno iskustvo koje ćemo pamtiti cijeli život.


33 views0 comments
bottom of page